Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger i webshoppen og Google Analytics til sitestatistik. 

JS på NorthSide
Nem og Miljørigtig affaldssortering – på den fede måde.

NorthSide er blandt Europas førende festivaler inden for bæredygtighed. NS udvikles i samarbejde med publikum og bygger på kerneværdierne musik, innovation og bæredygtighed. Som et led i den bæredygtige strategi har NS taget innovative tiltag til sig og ikke mindst afprøver de dem for at opnå drømmen om at blive 100% genanvendelig.
 
 
js_northside2.jpg

For at alle NorthSide’s bæredygtige tiltag skal kunne lykkedes har man ønsket at gøre festivalen til en farverig og underholdende oplevelse også at sortere sit affald. Der er lagt enormt meget vægt på den positive kommunikation, attraktive tilgang til affaldssortering og ikke mindst underholdende belønninger for festivalgængerne.

Blandt de store tiltag i år har festivalen genbrugt sidste års ølkrus til dette års festivaltallerken er. En lang og hård proces men med World Perfekts arrangement og ildhu får de ting til at lykkes. Det smitter af også på en virksomhed som Johs. Sørensen og Sønner.

jsonns2.jpg
Tankerne bag blandt andet bæredygtighed stemmer godt overens med JS tankegang. Vi som virksomhed bidrager med affaldsløsninger, håndtering og sortering og vigtigheden af selv samme. Derfor indgik JS et samarbejde med WP og fremstillede helt unikke eventbokse. 4 forskellige eventbokse med farvekode og piktogram så sorteringen for festivalgængerne blev overskueligt midt i musikmekkaet. Og da mørket sænkede sig over pladsen, tændtes der lys i hver enkelt beholder, selvfølgelig i matchene farver så selv en træt og festglade festivalgænger kunne finde vej med sit affald til rette eventboks.
 
Frivillige er en uvurderlig arbejdskraft på en festival som NS. Dette arbejde skulle også forenkles og gøres synligt så de rette containere blev ramt. Det skarpe øje ville hurtigt se at den farvede affaldspose der var i hver eventboks, stemte overens med det lys der var omkring den affaldscontainer hvori affaldet hørte til. Derved var muligheden for fejlsorteringen marginalt og endte den foreløbige røde tråd gennem affaldssorteringen.
 
Den megen ros og positive omtale vores eventbokse har fået, overbeviser JS om at folks bevidsthed omkring affaldssortering og bæredygtighed ikke bare er i festlige øjemed men at denne oplevelse sætter sig og tages med hjem. Det glæder JS. Udover videreudviklingen af vores eventkoncept har JS et tegnebræt der bugner af tanker, muligheder og nye gadgets som forenkler sortering og afhentning hos den enkelte borger men bestemt også hos store virksomheder.