Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger i webshoppen og Google Analytics til sitestatistik. 

Vi søger en elev til vores økonomiafdeling - se nedenfor.

Ellers bliv optaget i vores database med uopfordrede ansøgninger - send en mail eller giv os et ring!
Personalechef Pernille Friis
 
M 20996844
_______________________________________________________________________________________________

Kickstart din karriere indenfor økonomi hos os!

Vi søger en elev, der synes to streger under facit er skønt, og som kunne tænke sig at være med på rejsen hos en af Østjyllands største transportvirksomheder.
 
Johs. Sørensen & Sønner Århus A/S er en transportvirksomhed med danske egne og indlejede biler. Vi beskæftiger ca. 250 medarbejdere, og er regionalt forankret med administration i 8220 Brabrand og driftsafdelinger i Brabrand og Rødovre. Vi servicerer vores kunder indenfor renovation, entreprenørkørsel og andre løsninger indenfor transportbranchen. I økonomifunktionen er vi 6 medarbejdere som hovedsageligt løser de økonomiske opgaver for koncernens forretningsområder.
 
Du møder ind med en positiv indstilling og vilje til at være en del af vores familieejede firma med stærke værdier. Vi ønsker, at vores elever får ansvar og udfordringer, der former sig i takt med at de vokser i jobbet. Dit forløb vil strække sig over to spændende og udfordrende år, hvor du får en bred indsigt i økonomifunktionens arbejdsområder.
 
Du kommer i løbet af din kontoruddannelse igennem nogle specifikke fagområder i økonomifunktionen, såsom debitor- og kreditorområdet, øvrigt finansbogholderi, med forståelse af de moms- og skattemæssige forhold der også gør sig gældende under de enkelte områder. Du får en forståelse og erfaring med de digitale værktøjer der er til rådighed, så du selv opnår viden om hvilket værktøj der er bedst at anvende til den enkelte opgave.
 
Sideløbende med din oplæring i vores økonomiafdeling følger du den obligatoriske hovedforløbsundervisning på Aarhus Business College.
 
Start 1. oktober eller efter aftale.
Vi glæder os til at høre fra dig. Har du spørgsmål til elevstillingen, er du meget velkommen til at kontakte økonomichef Ulrik Attermann Laursen på 61 65 55 50 eller ul@js.dk
 
Send din ansøgning og CV til job@js.dk