Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger i webshoppen og Google Analytics til sitestatistik. 


 

 Papir og pap, Markedsprisudvikling 

 
  
På tidslinjen nedenfor tilføjer vi løbende information om markedssituationen og prisudviklingen for restproduktet papir og pap, der også er gældende for relaterede produkter som. f.eks. aviser, karton og lignende. 
                                                                                                                                                                                                                         
 
 
 17. april 2020 På trods af Corona krisen så har April været en god måned, når det gælder udgående mængder. På trods af bekymringerne på verdensmarkedet er det lykkedes os at levere vores restprodukter efter planen til afsætningsanlæg i hele verden.

For papir og pap er efterspørgslen blevet større i både Asien og Europa og vi begynder og se tegn på, at priserne begynder og blive stabile, og forventer, efter længere tids styrtdyk på priserne, at vædierne igen kan være lidt stigende.

 
 
 13. marts 2020 

Priserne på visse materialer og kvaliteter er fortsat med at falde.

Nyheden er, at Asien igen har øget prisen for forsendelser i marts og disse vil fortsætte med at stige i april. Tendensen for Europapriserne er at disse falder stadig i marts måned, der er stadig fulde lager og lav efterspørgsel efter de fleste kvaliteter - så tendensen ligner meget begyndelsen af ​​året.

 

Det største problem i dag er Corona-virus. Kina har lukket mange fabrikker, og rederier er stoppet med at sejle til de kinesiske havne. Siden kapaciteten er gået ned, har alle rederier øget deres søfragt med 500 USD pr 40 'container - til alle destinationer fra Europa til Asien . (Østgående)