Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger i webshoppen og Google Analytics til sitestatistik. 
 Plast og folie, Markedsprisudvikling

 
På tidslinjen nedenfor tilføjer vi løbende information om markedssituationen og prisudviklingen for restproduktet plast og folie i forskellige kvaliteter.
Oprindelse for plast og folie er olie, og værdierne er ofte generelt påvirket af prisen på råolie.
                                                                                                                                                                                                                         
   
   
17. april 2020 På trods af Corona krisen så har April været en god måned, når det gælder udgående mængder. På trods af bekymringerne på verdensmarkedet er det lykkedes os at levere vores restprodukter efter planen til afsætningsanlæg i hele verden.

For plast og folie er markedsituationen for den kommende måned, at den sandsynligvis stadig vil være ustabil, men vi håber at en stabil olie pris vil være med til at give en stabil plastpris i den nærmeste fremtid.

 
 
13. marts 2020 
Priserne på visse materialer er desværre fortsat med at falde, herunder for plast.

Markedssituationen for den kommende måned vil sandsynligvis være meget ustabil. Vi står overfor Corona-virussen, der gør både eksportmarkedet svært og også det europæiske marked vanskeligt. Når det gælder eksportmarkedet, kører fabrikker stadig, men de kører ikke på fuld kapacitet. Der er også et problem med mangel på søcontainere, når containere sidder fast i havne osv. Olieprisen er også faldet dramatisk, dette vil også have indflydelse på priserne. Alt dette vil naturligvis påvirke den økonomiske situation, og markedet vil være meget usikkert i de kommende måneder. Dette fører også til usikkerhed, når det kommer til efterspørgsel og priser.

Det europæiske marked vil naturligvis blive påvirket af hvad der sker i resten af ​​verden, og vi tror, ​​at efterspørgslen kan være mindre, og også at priserne falder.